2023-04-19 RTR (övervakningsorgan för eIDAS i Österrike) har reviderat sin signaturvalidering

19. April 2023, EU/eIDAS

RTR (övervakningsorgan för eIDAS i Österrike) har reviderat sin signaturvalidering
RTR har reviderat sin signaturvalideringstjänst på https://signaturpruefung.gv.at. Dessutom erbjuder RTR alla företag ett SOAP-gränssnitt utan kostnad för att integrera signaturverifieringen i flödet. För att göra detta måste RTR kontaktas via e-post så att kontot sedan kan aktiveras. Efter information.


Vi vill ge dig det senaste hjälpinnehållet på ditt eget språk så snart som möjligt. Denna sida har översatts automatiskt och kan innehålla grammatiska fel eller felaktigheter. Du kan besöka sidan där vi tar det ursprungliga innehållet från här för att undvika eventuella missförstånd.

Zoom