2023-03-03 Fel vid fakturering för februari

1. - 28. February 2023, över hela världen

Faktureringen för februari månad är felaktig med hänsyn till användningen av Signing Service: Alla belopp har en faktor två, då inmatade siffror bearbetades additivt två gånger på grund av ett programvarufel. Fakturorna kommer att korrigeras i enlighet med detta med kreditnotor. Detta kan ta några dagar. Vi ber om ursäkt för detta fel.

 

Uppdatering:

Under helgen har vi startat en korrigeringsfakturakörning. Alla berörda kunder får en kreditnota i morgon/dagen efter vars värde kan dras av från originalfakturan.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som orsakas av vårt misstag och tackar för din förståelse. Som en del av vårt pågående kvalitetskontrollarbete har vi arbetat med experter för att definiera åtgärder för att förhindra sådana fel i framtiden. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss när som helst.


Vi vill ge dig det senaste hjälpinnehållet på ditt eget språk så snart som möjligt. Denna sida har översatts automatiskt och kan innehålla grammatiska fel eller felaktigheter. Du kan besöka sidan där vi tar det ursprungliga innehållet från här för att undvika eventuella missförstånd.

Zoom