2023-01-01 Ändring av utfärdande CA i Europa

1. January 2023, endast EU

Vi skickade ut ett e-postmeddelande till alla partners och kunder med historiska konton (claimedIDs) som pekade på den utfärdande CA4 för EU-signaturcertifikat (QES och AES). Signaturansökan måste anpassas till den nya utfärdande CA 4.1. Detaljerna skickades ut i juni. Arbetet måste vara avslutat till den 31 december 2022 eftersom den gamla utfärdande CA kommer att inaktiveras efteråt och signaturer med denna utfärdande CA kommer inte längre att vara möjliga. Planera dessa anpassningar (i princip är det byta namn på det påstådda ID). Tack.


Vi vill ge dig det senaste hjälpinnehållet på ditt eget språk så snart som möjligt. Denna sida har översatts automatiskt och kan innehålla grammatiska fel eller felaktigheter. Du kan besöka sidan där vi tar det ursprungliga innehållet från här för att undvika eventuella missförstånd.

Zoom