2022-09-14 SRS Autoident CH-identifieringsmetod kommer att vara tillgänglig

15. September 2022, Schweiz

Senast i morgon bitti (15.9.) kommer SRS Autoident CH-proceduren att startas i testläge (med identifieringsappen IDNow/Intrum). Alla identifieringar kan användas fullt produktivt inom Smart Registration Service eller via webbplatsen https://srsident.trustservices.swisscom.com med kuponger. Under den fyra veckor långa provperioden samlar vi gärna in information om inkonsekvenser eller felsituationer som du upplevt och ännu inte har inträffat i våra omfattande tester. Uppgifterna om typen/versionen av den mobila enheten, mobilnumret, exakt tid och data som referens-ID och order-ID (som finns i e-postmeddelandet som skickas ut efter registrering) är alltid till hjälp här. Förfarandet kan nu även beställas i de nya beställningssedlarna.


Vi vill ge dig det senaste hjälpinnehållet på ditt eget språk så snart som möjligt. Denna sida har översatts automatiskt och kan innehålla grammatiska fel eller felaktigheter. Du kan besöka sidan där vi tar det ursprungliga innehållet från här för att undvika eventuella missförstånd.

Zoom